onsdag 8 februari 2012

Kokrobite - Stranden!!

I mandags var dagen har som manga vantat pa, we were going to the beach!!
Vi klamde ihop alla barn, kokerskan Viktoria och hennes tva lite aldre soner, Alwin och sa oss sjalva sa klart i en lite minibuss och sa for vi ivag. Trangt och svettigt, barn i knaet pa oss och barn i knaet pa varann.

Sa fort bilen borjade rulla satte sangen i gang och det sjongs och klappades for glatta livet anda fram till stranden. En underbar och obeskrivlig lycka att sitta omringad av dessa lyckliga barn och hora dessa stamningsfulla sanger. En kansla jag definitivt aldrig glommer.

Vi gjorde ett par stopp pa vagen for att kopa vatten, kakor, dricka och "funyogo" (frusen jordgubbsyoghurt i portionspasar som man suger i sig). Barnen kikade nyfiket genom rutorna pa bilen nar vi skuttade ur for att handla.









         



Val framma vid stranden fick vi som en liten bungalow att forvara vara saker och maten. Alla klader kastades av och manga ben sprang fort ner till vattnet. Det ar valdigt stromt vatten med manga och stora vagor sa det blev inga direkta simturer utan barnen holl sig till strandkanten och rullade i sanden, lag pa mage och tog emot vattnet eller sprang fram och dok genom vagorna. Jag badade med barnen vilket var mycket uppskattat, vi hade hur kul som helst och jag ar sa himla nojd med den har dagen. Att fa kunna bidra till denna enorma gladje ger kanslor som ar svara att beskriva.

Vi badade och hade kul i manga timmar med pauser for lunch och fika och vi var alla helt slut nar vi skulle aka hemmat igen. Manga sma sotnosar som slocknade i bilen men sangerna satte igang nar vi borjade narma oss byn igen.


Tack alla ni som hjalpt till med bidrag sa att denna dag kunde bli av!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar